Salgs- og leveringsbetingelser

Leveranse
Vanligvis vil varene sendes innen 1-2 virkedager etter at ordren er mottatt. Dersom det er tomt for en vare vil du få tilsendt en ny så fort de er tilbake på lager.

Partene

selger:
PysjN.no eies og drives av HH Gruppen AS. Vår pickup- og kontaktadresse er Kleiverudveien 97, 3086 Holmestrand. Vi kan kontaktes på telefonnummer 40484212 og vi kontaktes skriftlig på e-postadressen hei@pysjn.no. Vi tilbyr betaling via Klarna og Stripe. Betalingstjenester du kan velge mellom er faktura, delbetaling, kortbetaling. Vårt organisasjonsnummer er 927587920.

Kjøper:
Kjøper er den person som foretar bestillingen.

Frakt
Vi sender med Posten/Bring for å sikre rask og sikker levering. Kostnader forbundet med frakt innebærer postens priser for levering av et produkt til din postadresse. Det er ingen ekstra kostnader enn hva som står på siden vår.

Pickup-Point Holmestrand
Ønsker du å hente varene selv, kan du hente dette hos oss i Holmestrand. Varene er vanligvis klare til henting innen kort tid, følg med på fortløpende e-post. Vår Pickup-Point adresse er Klevierudveien 97, 3086 Holmestrand.

Betaling
Vi tar betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.

Personopplysninger
PysjN behandler persondata ifølge norsk Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon
Når du handler hos PysjN blir betalingen behandlet av Stripe som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Bytte & Retur
Hos PysjN har du selvfølgelig full bytte- og returrett i 14 dager. Ta kontakt med oss på hei@pysjn.no så hjelper vi deg! :)

Konfliktløsning
Vi ønsker ingen konflikter hos PysjN!


Er du misfornøyd lytter vi til deg og vi ønsker å løse eventuelle tvister i minnelighet, uansett hva problemet måtte være. Vi er avhengig av kunder som er fornøyd med oss år etter år – så vi strekker oss langt for at alle våre kunder skal få det de forventer. Dersom dette ikke lykkes, kan du som kjøper ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  500  eller www.forbrukerradet.no.

Har du fremdeles spørsmål om retur og bytte? Ta kontakt med oss på mail, så svarer vi på dette!

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.

Spørsmål?
Har du spørsmål ift. våre betingelser v. kjøp, ta kontakt med oss på hei@pysjn.no eller telefon: 40 48 42 12