Salgs- og leveringsbetingelser

Leveranse
Vanligvis vil varene sendes innen 1-2 virkedager etter at ordren er mottatt. Dersom det er tomt for en vare vil du få tilsendt en ny så fort de er tilbake på lager.

Partene

selger:
PysjN.no eies og drives av Fannrem Transportservice 999200427. Vår pickup- og kontaktadresse er Orkdalsveien 1391, 7320 FANNREM. Vi kan kontaktes på telefonnummer 41557014 og vi kontaktes skriftlig på e-postadressen hei@pysjn.no. Vi tilbyr betaling via Vipps, Klarna og Stripe. Betalingstjenester du kan velge mellom er faktura, delbetaling, kortbetaling. Vårt organisasjonsnummer er 999200427.

Kjøper:
Kjøper er den person som foretar bestillingen.

Frakt
Vi sender med PostNord for å sikre rask og sikker levering. Kostnader forbundet med frakt innebærer PostNord's priser for levering av et produkt til din postadresse. Det er ingen ekstra kostnader enn hva som står på siden vår. 1-3 virkedager levering gjelder som regel sør-Norge; Trondheim - Lindesnes og alt mellom. Nord-Norge må påregne ca. 4 virkedager leveringstid, selv om det noen ganger leveres på 3 virkedager.

Pickup-Point Fannrem
Ønsker du å hente varene selv, kan du hente dette hos oss i Fannrem. Vi ønsker helst at varer hentes mellom 16:00-22:00 på hverdager, men vi er fleksible, ta kontakt med oss om det haster og følg med på fortløpende e-post. Alle hentinger på pickup-point må avtales på forhånd. Vår Pickup-Point adresse er Orkdalsveien 1391, 7320 FANNREM.

Betaling
Vi tar betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.

Personopplysninger
PysjN behandler persondata ifølge norsk Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon
Når du handler hos PysjN blir betalingen behandlet av Stripe som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Bytte & Retur
Hos PysjN har du selvfølgelig full bytte- og returrett i 14 dager. Ta kontakt med oss på hei@pysjn.no så hjelper vi deg! :)

Konfliktløsning
Vi ønsker ingen konflikter hos PysjN!


Er du misfornøyd lytter vi til deg og vi ønsker å løse eventuelle tvister i minnelighet, uansett hva problemet måtte være. Vi er avhengig av kunder som er fornøyd med oss år etter år – så vi strekker oss langt for at alle våre kunder skal få det de forventer. Dersom dette ikke lykkes, kan du som kjøper ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  500  eller www.forbrukerradet.no.

Har du fremdeles spørsmål om retur og bytte? Ta kontakt med oss på mail, så svarer vi på dette!

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.

Spørsmål?
Har du spørsmål ift. våre betingelser v. kjøp, ta kontakt med oss på hei@pysjn.no eller telefon: 41557014